Pub och restaurang i Jönköping

När man vill ha en riktigt trevlig kväll med vänner eller familj så är det ofta roligt om man har något planerat för alla att kunna njuta och ta del av. Något som de allra flesta också uppskattar är riktigt god mat, härlig miljö och någon rolig aktivitet och därför är detta absolut det bästa sättet att skapa en trevlig och härlig kväll för alla oavsett vilket sällskap det är man ska ut med. Shooters Biljard & Sportbar är stället som du absolut ska välja om ni vill ha en härlig och trevlig kväll i Jönköping. 

Här kan du få allt man kan önska sig av en riktigt bra restaurang och bar för att ni garanterat ska bli nöjda med er kväll varje gång. Det är perfekt om man söker efter en restaurang i Jönköping​ där man kan ha after work tillsammans med kollegorna och ta en god öl, lite mat och spela en omgång biljard till exempel. Det är även det perfekta stället om du tillsammans med kompisgänget vill gå och se en fotbolls- eller hockeymatch, kunna ta en hamburgare och en öl till eller om ni kanske ska fira en födelsedag, vill ha god mat och kunna njuta av trevligt sällskap och en riktigt härlig restaurang- och pubmiljö som ni garanterat kommer att känna er nöjda med vid kvällens slut.

Öppna ytor och fina rum​

För att du som besökare och gäst alltid ska känna dig nöjd och välkommen har man hos Shooters Biljard & Sportbar lagt stor energi på att skapa en riktigt fin och mysig restaurang med mat i högsta klass, både från pubmenyn som à la carte menyn beroende på vad just ni är ute efter. Sedan kan ni alltid se matcher på deras storbildskärmar och köra en omgång eller en helkväll med biljard. ​